Çözümler
Bilgi Güvenliği
IT Danışmanlık

Günümüzde bilgi, en değerli kaynak olarak gösterilmektedir. Dolayısıyla bilgiye erişim ve bilgiyi işlemeye yönelik yatırımların önemi de her geçen gün artmaktadır.

Sürekli gelişen iş dünyasında, doğru kaynaklar ile bilgi teknolojilerini uyumlu bir biçimde kullanan şirketler, gelişmekte ve rekabet avantajı sağlamaktadırlar. Rekabetin ve müşteri taleplerinin sürekli yeni boyutlara taşınıyor olması, teknolojinin takip edilemeyen hızı ve gelişen iş modelleri, şirketlerin kendilerine özel ve mevcut yapılarıyla uyumlu yeni iş uygulamalarına duydukları ihtiyacı artırmıştır. İşletmeler, amaçlarına ulaşmak için teknoloji yatırımı yapmakta fakat her zaman beklediği sonucu alamamaktadır. Yine birçok işletme doğru sonuca ulaşabilmek için nereden, nasıl başlaması gerektiğini, ne kadarlık yatırıma ihtiyacı olduğunu planlayamamaktadır. Bu konuda yapılan yatırımlara yüksek bütçeler ayrılması nedeniyle, konuyla ilgili olarak firmaların aldığı danışmanlık hizmetleri de önem kazanmaktadır.

Akpınar Bilişimin, genç, uzman ve eğitimli kadrosuyla bu ihtiyaçları karşılamak için iş gereksinimlerine göre tasarlanmış, çevre sistemlerle entegre özel uygulamalar geliştirir, destek ve yönetim hizmeti sağlar. Akpınar Bilişim, müşterilerinin maliyetlerini azaltmayı, hizmet kalitesini, kazançlarını ve iş verimliliklerini artırmayı amaçlar.

Akpınar Bilişimi, rakiplerinden farklı kılan satış öncesi ve sonrası sunduğu kaliteli danışmanlık hizmeti ile müşterilerinin beklentileri ve ihtiyaçlarına uygun alternatifli çözümler yaratabilmesidir. Akpınar Bilişim, farklı sektördeki müşterilerine, iş ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş çözüm ve hizmet paketleri sunarak verimli bir iş paydaşlığı modeli geliştirmektedir. Aynı zamanda her biri konusunda uzman kadrosuyla ve dünyanın lider iletişim teknolojileri üreticileri ile kurmuş olduğu iş ortaklıkları ile müşterilerinin taleplerine en uygun ürünleri kullanarak anahtar teslim projeler sunmaktadır.

Akpınar Bilişim sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha Fazla